назад
05.02.16

Охтирський місцевий центр налагоджує співпрацю з громадськими організаціями


Начальник відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Алла Мірошниченко 4 лютого виступила з інформацією про діяльність Центру на першому в 2016 році засіданні Громадської ради Охтирки.

Начальник відділу розповіла присутнім про статистичні показники діяльності установи. Вони, а також приклади позитивно вирішених справ адвокатів системи безоплатної вторинної правової допомоги свідчать про важливість та своєчасність створення системи безоплатної правової допомоги.

Також у виступі прозвучали дані про те, з якими питаннями найчастіше звертаються клієнти до місцевого центру, для скількох громадян послуги адвоката оплатила держава.

До громадських організацій звертаються люди різного віку та матеріального стану. Тому важливо донести до них інформацію про можливість одержання фахової юридичної допомоги в Охтирському місцевому центрі з надання БВПД. Представники громадських організацій міста цікавилися структурою установи, можливістю одержання правової допомоги як соціально незахищеним верствам населення, так і громадянам, які не належать до жодної з пільгових категорій.

Усі присутні на засіданні одержали інформаційні буклети, виготовлені Координаційним центром з надання безоплатної правової допомоги.