назад

Організація надання безоплатної правової допомоги у Радивилівському бюро правової допомоги Рівненського МЦ

IMG 6065Днями заступник начальника відділу організації та надання безоплатної вторинної правової допомоги РЦ з нБВПД у Рівненській області Павло Бірук відвідав Радивилівське бюро правової допомоги Рівненського МЦ.

В межах зазначеного заходу проведено консультування осіб, які зверталися до бюро з різних питань. Під час спілкування з громадянами останніх проінформовано щодо порядку розгляду звернень та порядку оформлення заяв до бюро та випадки звернення громадян до Регіонального центру з НБВПД.

1

Крім того, заступником начальника відділу Павло Бірук відмічено покращення доступу громадян для отримання безоплатної вторинної правової допомоги найбільш незахищеним категоріям громадян, здійснення виїзних прийомів громадян, вуличного консультування, проведення семінарів із головами відповідних рад, лекції для учнів загальноосвітніх шкіл, професійних училищ. Також протягом І півріччя 2017 року, у рамках виконання Меморандуму про співпрацю між Державною службою зайнятості та Координаційним центром з надання правової допомоги фахівцями Радивилівського бюро правової допомоги проведено інформаційно-роз’яснювальні семінари, спрямовані на запобігання безробіттю у Радивилівському районному центрі зайнятості. 

3