назад

ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ДИСТАНЦІЙНОГО ПУНКТУ ДОСТУПУ ДО БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ

{gallery width=100 height=100 alignment=left buttons=0 margin=5 layout=fixed lightbox=boxplus}news/18/12.10/11_10_18.jpg{/gallery}

 

10 жовтня 2018 року начальник відділу «Лисичанське бюро правової допомоги» Сєвєродонецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяна Люта на виконання Меморандуму про співпрацю, провела робочу зустріч з начальником Лисичанського міського відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Луганській області – майором внутрішньої служби Шаммієвою Н.В.

Під час зустрічі було досягнуто домовленості про утворення та організацію роботи дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги у приміщенні Лисичанського міського відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Луганській області за адресою: вул. В.Сосюри, 347, м. Лисичанськ,   Луганська область.

На робочій зустрічі були узгоджені графіки роботи дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги на 4 квартал 2018 року та на 2019 рік. Також, було оговорено питання проведення спільних заходів (конференцій, семінарів, круглих столів, тощо) спрямованих на підвищення рівня правової інформованості засуджених осіб щодо захисту своїх прав, зокрема права на безоплатну правову допомогу, розроблення та розповсюдження інформаційних матеріалів щодо прав та соціальних гарантій засуджених осіб та проведення інших правоосвітніх заходів.

Також, було вирішено питання щодо співпраці в сфері поширення інформаційно-правових матеріалів системи БПД та загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!».


Інформація про Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях: 

Адреса: м. Харків, Майдан Свободи, 5, 6 під’їзд, 3 поверх 

Контактний телефон: (057) – 705 – 03 – 52

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103

(цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України)

Офіційний веб-сайт: http://kharkiv.legalaid.gov.ua