назад

«Основним завданням для працівників системи БПД є захист прав людини, посилення правових можливостей і правової спроможності представників уразливих суспільних груп, громад і спільнот»

15.09.2016 - seminar Horoshiv13 вересня працівники Хорошівського бюро правової допомоги провели семінар із працівниками Володарсько-Волинського районного сектору кримінально-виконавчої інспекції та Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володарсько-Волинського району.

Заступник начальника Хорошівського бюро правової допомоги Лариса Шапіренко роз’яснила суть первинної та вторинної правової допомоги, хто має право на допомогу та яким чином можна її отримати.

Особливу увагу звернула на переваги безоплатної вторинної правової допомоги, категорії громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу. Під час зустрічі узгодили порядок перенаправлення осіб, які потребуватимуть вторинної правової допомоги до Коростенського місцевого центру з надання БВПД та до Хорошівського бюро за адресою: вул. Незалежності, 4.

Головний спеціаліст Альона Чижевська під час семінару довела до відома присутніх функції бюро, розпорядок роботи, а також наголосила на тому, що основним завданням для працівників системи БПД є захист прав людини, посилення правових можливостей і правової спроможності представників уразливих суспільних груп, громад і спільнот.