назад

Особи, які відбувають покарання, отримають доступ до безоплатної правової допомоги

memor sasudz 2Впродовж 23 – 25 жовтня 2018 року представники Регіонального центру прийняли участь у робочих зустрічах в Державній установі «Одеський слідчий ізолятор», Державній установі «Чорноморська виправна колонія (№74)» та Державній установі «Південна виправна колонія (№51)» в межах виконання Меморандуму про співпрацю між Адміністрацією Державної кримінально-виконавчої служби України, Державною установою «Центр пробації» та Координаційним центром з надання правової допомоги від 17.09.2018 року.

Під час зустрічей обговорили ряд питань щодо порядку звернення та надання безоплатної вторинної правової допомоги засудженим, також було досягнуто домовленості щодо розроблення та затвердження графіку роботи дистанційних пунктів доступу у приміщеннях установ виконання покарань.

memor sasudz 2

memor sasudz 1

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області працює за адресою: м. Одеса, вул. Льва Толстого, 6. Телефон: (048) 726-22-23.

Цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні.