назад

Останні настанови працівникам перед початком діяльності бюро правової допомоги

persiy31082016

30 серпня 2016 року в приміщенні Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулась нарада та семінар для працівників бюро правової допомоги.

Основною метою проведення заходу стало визначення першочергових завдань, які покладаються з 1 вересня на бюро правової допомоги.

Директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Рибас відзначив надзвичайну відповідальність і в той же час наголосив на важливості місії, яка покладена на працівників новостворених бюро правової допомоги.

Керівниками відділів місцевого центру висвітлено такі питання як: організація надання безоплатної правової допомоги, порядок прийому громадян, надання консультацій, порядок прийняття звернень, дії працівника в роботі з реєстром доступу до електронних сервісів, правопросвітництво в громаді, налагодження співпраці та робота із ЗМІ, а також інші питання.

Підводячи підсумки, було зазначено, що бюро правової допомоги мають стати незамінними кейсами як в житті громади в цілому, так і кожної людини.