назад

Освячення студентської каплиці у приміщенні Рівненського інституту КУП НАН України

n1

02 листопада 2015 року директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області Василь Овдіюк прийняв участь у освяченні студентської каплиці, яка відкрита на честь святителя Петра Могили, що знаходиться у приміщенні Рівненського інституту Київського університету права НАН України.

Чин освячення очолив Патріарший намісник, ректор Київської православної богословської академії, митрополит Переяслав-Хмельницький і Білоцерківський Епіфаній, якому співслужилиархієпископ Рівненський і Острозький Іларіон; єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій.

Участь у заході прийняли ректор Київського університету права НАН України Юрій Бошицький; керуючий справами РІвненського інституту КУП НАНУ Володимир Якимчук; відомий український політичний діяч Юрій Кармазін, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, представники громадськості, викладачі та студенти КУП.

По завершенні освячення, присутні мали змогу оглянути виставку сучасного ковальського мистецтва, що в цей день відкрились у холі Рівненського інституту КУП, меценатом якої є Ніна Крока.

{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/osvk{/gallery}