назад
26.10.16

Ознайомлення гостей з Канади з роботою системи надання безоплатної правової допомоги на Вінниччині

26.10 Can(4)26 жовтня до Вінниці, в рамках Проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки уряду Канади та програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження» з візитом прибули менеджер проекту в Канаді Тетяна Войтан, експерт з гендерної рівності Полін Ренкін та координатор грантового фонду проекту Аліна Гладка.  

Гості відвідали Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області та Вінницьке бюро правової допомоги, де з цікавістю ознайомилися з організацією роботи системи безоплатної правової допомоги у Вінницькій області, відзначаючи добрий професійний рівень їх працівників.

26.10 Can(3)

Виконуюча обов`язки директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області Марина Лукіянова поділилася набутим досвідом роботи з надання безоплатної вторинної правової допомоги на Вінниччині, проінформувала про результати роботи Регіонального центру та місцевих центрів, а також розповіла про особливості роботи з клієнтами та адвокатами.

В Регіональному центрі велику зацікавленість наших закордонних партнерів викликала робота чергової частини, як зазначила Марина Лукіянова: «це серце нашого центру, саме з нього починається безоплатна вторинна правова допомога, яка цілодобово надається з 1 січня 2013 року». 

26.10 Can(6)

Менеджери проекту відвідали лекцію для людей поважного віку, яка є одним із заходів Проекту «Пенсіонер це етап життя – зробимо його захищеним», що реалізовується громадською організацією «Центр Поділля-Соціум» в партнерстві з Вінницьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, де вони могли побачити безпосередньо як реалізуються заходи проекту.

26.10 Can(1)

В ході зустрічі Марина Лукіянова та Лариса Пікановська підсумували, що спільний проект успішно реалізовується та розвивається завдяки налагодженій співпраці партнерів, що відмітили і менеджери проекту.

26.10 Can(5)

Нагадаємо, що переглянути адреси усіх центрів та бюро правової допомоги в регіонах України можна тут.