назад
09.09.16

Параюристи консультують у приміщенні обласної бібліотеки

bibl drug08 вересня 2016 року в приміщенні Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. П. Котляревського в рамках Меморандуму про співпрацю працював виїзний дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги.В роботі мобільної групи взяли участь фахівці Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та студент-правознавець навчального юридичного центру ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» «Правова СТУДіЯ» Володимир Калюх. 

          Громадяни зверталися з питань створення громадських та благодійних організацій, роз’яснення права на використання спільної сумісної власності на нерухоме майно. Фахівцями надано роз’яснення та консультації відповідно до компетенції, визначені документи, які необхідно подати при зверненні до місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

        В подальшому виїзний дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги проводитиме прийом громадян кожного другого четверга місяця (13.10.16, 10.11.16, 08.12.16) з 10:00 до 11:00 за адресою: м. Полтава, вул. Небесної Сотні, 17).

         Реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть звернувшись до Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги за адресою: м. Полтава, вул. Європейська (Фрунзе), 37/40, тел.: 56-02-88, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).