назад

Партнерство в дії: співпраця продовжується з правничою спільнотою

1Керівництво Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області продовжує співпрацювати з юристами Прикарпаття. 13 вересня фахівці системи безоплатної правової допомоги взяли участь у  засіданні Загальних зборів Відділення Асоціації Правників України в області.

2

За словами голови відділення Асоціації правників України в Івано-Франківській області Вікторії Кузик, головна мета заходу – об’єднати правників регіону, керівників та партнерів юридичних компаній, успішних адвокатів, суддів, нотаріусів, науковців.

3

«Це надзвичайно потужна платформа для налагодження ділових та партнерських контактів для правників. Зокрема, ми хочемо заявити про об’єднання на базі відділення Ради адвокатів Івано-Франківської області, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області, навчально-наукового Юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, а також нас на зборах підтримують представники юридичних компаній. Це означає, що нашу Асоціацію підтримують практично всі представники юридичного бізнесу регіону», – зазначила Вікторія Кузик.

4

Секретар Ради адвокатів Івано-Франківської області Ігор Тинів у своєму виступі наголосив про тісну співпрацю Ради адвокатів з Асоціацією Правників України та про майбутню спільну роботу у семінарі «Судова експертиза в призмі нових процесуальних кодексів. Перші результати судової практики». Він також акцентував на актуальності всебічного обговорення законопроекту «Про адвокатуру та адвокатську діяльність».

5

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Михайло Євчук подякував голові відділення АПУ в Івано-Франківській області Вікторії Кузик за спільно проведені правопросвітницькі проекти серед студентської молоді, майбутніх правників, за особисту участь у роботі конкурсної комісії з відбору на посади керівників бюро правової допомоги.

6

У роботі засідання взяли участь заступник голови Івано-Франківської ОДА Ігор Пасічняк, директор навчально-наукового Юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, професор, доктор юридичних наук Валентина Васильєва, член Ради адвокатів в області Юрій Леник, представники Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області, Івано-Франківської торгово-промислової палати, відомі юристи-практики області, викладачі та студенти-правники.

7

Під час зборів затверджений новий план заходів на 2018-2019 роки, а саме проведення різноманітних конференцій, семінарів, круглих столів, на яких будуть залучати важливих спікерів не тільки обласного рівня, а тих, які вже досягли висот не тільки в України, а й за її межами.

8

Присутні завдяки отриманим інформаційним матеріалам дізнались про спільний загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції України та Координаційного центру з надання правової допомоги «Я МАЮ ПРАВО!».


Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail:   office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)