назад

Патрульним пояснили порядок інформування регіонального центру про затримання осіб

trening3     27 лютого, на виконання домовленостей робочої зустрічі представників Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області та Управління забезпечення прав людини Національної поліції України, що відбулась напередодні, директорка регіонального центру Наталія Стьопіна та начальниця відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Катерина Топольницька взяли участь у фінальному тренінгу для працівників патрульної поліції м. Хмельницького та області на базі тренінгового центру Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.

     Під час навчання працівників поліції ознайомили із системою безоплатної правової допомоги на Хмельниччині, функціями регіонального та місцевих центрів, обговорили питання співпраці з органами поліції та акцентували увагу присутніх на необхідності неухильно дотримуватися порядку інформування регіонального центру про випадки затримання осіб.

trening2

trening1

     Принагідно працівників поліції поінформували про реалізацію загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» та передали правоохоронцям відповідні інформаційні буклети.

     Кожен з учасників семінару отримав «Пам’ятку уповноваженої службової особи про порядок інформування Регіонального центру з надання БВПД у Хмельницькій області про випадки затримання осіб».

*   *   *

     Нагадаємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області розташований за адресою: вул. Свободи, 70, офіс 222, м. Хмельницький, 29000; тел. 0382 720-168, 720-169. 

     Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги — 0-800-213103.