назад
25.02.16

Педагогам Летичівського району розповіли про безоплатну правову допомогу

IMG 1997     Спільні виїзні прийоми представників місцевих центрів з надання БВПД та БО «Фонд родини Кольгофер» уже стали доброю традицією. Ще один такий виїзд відбувся 24 лютого: начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Хмельницького місцевого центру з надання БВПД Ірина Ярусевич і доцент кафедри кримінального права та процесу Хмельницького університету управління та права, кандидат юридичних наук, доцент Юрій Туровець побували у селах Голенищево та Сахни Летичівського району. 

     За час прийому до фахівців звернулося шестеро громадян, яким було надано правові консультації у питаннях земельного законодавства та соціального забезпечення.

     Того ж дня правозахисники зустрілися з педагогічним колективом Голенищівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Освітянам розповіли про діяльність Хмельницького місцевого центру з надання БВПД, відтак пояснили, які категорії громадян мають право на безоплатну правову допомогу та яким є порядок звернення до центру.

{gallery}img/novyny/2016/02_Lyutiy/25_2{/gallery}