назад
07.09.16

Перші кроки Гадяцького бюро правової допомоги

Ap Nar Gad06 вересня 2016 року головою Гадяцької районної державної адміністрації Олексієм Матюшенком проведено щотижневу апаратну нараду за участі голови районної ради Володимира Нікітенка, керівників управлінь, відділів райдержадміністрації та голів сільських рад.

 

 На нараді заступник начальника відділу «Гадяцьке бюро правової допомоги» Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Калініченко поінформувала присутніх про цілі та завдання новоствореного бюро та закликала об’єднати зусилля громади для посилення правової спроможності населення задля надання рівного доступу до безоплатної правової допомоги кожному громадянину.

Окрім того, присутніх забезпечено інформаційними матеріалами про порядок отримання безоплатної правової допомоги.

        Цього дня працівниками відділу «Гадяцьке бюро правової допомоги» Другого полтавського місцевого центру з надання БВПД продовжено інформаційну кампанію «Що таке безоплатна правова допомога та як її отримати».Vul Gad

Під час вуличного інформування громадянам та гостям міста надано консультації та роз’яснення з правових питань, поінформовано про можливість отримання безоплатної правової допомоги в новоствореному бюро за адресою: м. Гадяч, вул. Шевченка, 5. Крім того, громадян було забезпечено інформаційно-правовими буклетами «Що таке безоплатна правова допомога та як її отримати».

Інформування про роботу системи безоплатної правової допомоги в зручній для населення формі буде продовжено і надалі.

         Реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть звернувшись до Центру за адресою: м. Полтава, вул. Європейська, 37/40, тел.: 56-02-88, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).