назад
08.08.17

Перший полтавський місцевий центр розширює коло партнерів

04082017robzustrich1

З метою налагодження  ефективних партнерських  зв’язків, 04 серпня 2017 року директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Рибас провів ряд робочих зустрічей у Великобагачанському районі.  Під час відвідин районного центру, очільник місцевого центру зустрівся з  керівником апарату Великобагачанської районної державної адміністрації  Віктором Пархоменком, директором Великобагачанського територіального центру  соціального обслуговування надання соціальних послуг  Миколою Горбанем, начальником Великобагачанського  районного сектору з питань пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції  Ксенією Латишевою.

Керівник центру обговорив важливі питання щодо напрямків діяльності та розвитку системи безоплатної правової допомоги в селищі Велика Багачка та віддалених населених пунктах району, надання адресної допомоги безпосередньо за місцем проживання осіб, які потребують правової допомоги. Також Ігор Рибас звернув увагу на доцільність проведення правоосвітніх заходів з метою підвищення рівня правової культури громадян, їх результативність та подальший розвиток в даному напрямку роботи.04082017robzustrich2

«Об’єднання зусиль державних структур у районі та фахівців системи безоплатної правової допомоги дозволить громадянам реалізувати право на таку допомогу, дізнатися про свої права, форми їх захисту, а  фахівці бюро правової допомоги стануть надійними помічниками для громадян  у цьому» – зазначив Ігор Рибас.

За наслідками вищезазначених робочих зустрічей підписано Меморандуми про співпрацю між Першим полтавським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Великобагачанським територіальним центром  соціального обслуговування, надання соціальних послуг, Великобагачанським  районним сектором з питань пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції.

Нагадуємо, що отримати безоплатну правову допомогу громадяни можуть звернувшись до Великобагачанського бюро правової допомоги, яке знаходиться за адресою: с-ще. В.Багачка, вул. Леніна, 19-А, тел. (05345) 91-426.

Крім того, повідомляємо, що для забезпечення оперативного реагування на повідомлення про затримання осіб, на звернення громадян про надання правової допомоги та на проблемні питання, які вони порушують, а також для надання роз’яснень законодавства у сфері безоплатної правової допомоги, цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні.