назад
13.04.18

Перший полтавський місцевий центр та військова частина досягнули домовленостей про співпрацю

13042018viyskovach1

13 квітня 2018 року, в. о. директора Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Світлана Чернова та командир військової частини А 0177, полковник Юрій Шевченко підписали меморандум про співпрацю та взаємодію.

     Як визначено в документі, взаємодія між представниками системи безоплатної правової допомоги та військовими полягатиме у створенні сприятливих умов для забезпечення надання військовослужбовцям Збройних сил України та членам їхніх сімей безоплатної правової допомоги, сприянні захисту їхніх прав.

     Основні напрями співпраці включають організацію та забезпечення роботи дистанційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги у приміщенні військової частини, проведення спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості військовослужбовців Збройних сил України шляхом організації робочих зустрічей, семінарів, круглих столів, обмін успішними практиками щодо захисту прав військовослужбовців Збройних сил України та членів їх сімей, та інші узгоджені напрямки співпраці.13042018viyskovach2

Активна співпраця розпочалася вже відразу після підписання документа. Так, сторони погодили та затвердили графік функціонування у 2018 році дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги на базі військової частини А 0177.

Нагадуємо, що реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть звернувшись до Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги працює за адресою: м. Полтава, вул. Міщенка, 2, тел.: (0532) 50-27-22. Прийом громадян щоденно з 09.00-18.00 без перерви. Субота, неділя – вихідний.

Цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні.