назад
04.12.15

Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги організував одразу два мобільних консультаційних пункти на території Решетилівського району

resh

04 грудня 2015 року з 10 год. 00 хв. до 11 год. 00 хв.  у приміщенні Решетилівського районного управління юстиції Полтавської області за адресою: с. Решетилівка, вул. Леніна, 16 (3 поверх, 8 кабінет) та у приміщенні Решетилівської районної державної адміністрації з 11 год. 00 хв. до 12 год. 00 хв. за адресою: вул. Леніна, 17 (2 поверх, громадська приймальна Решетилівської РДА) працював мобільний консультаційний пункт з правових питань  Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Громадяни, які звернулися цього дня до мобільного консультаційного пункту, отримали професійну юридичну консультацію з питань цивільного, адміністративного, земельного, сімейного та трудового законодавства.

Правові консультації надавались кваліфікованими адвокатами, а також юристами Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.