назад

Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги розширює мережу дистанційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги за допомогою Skуpe зв’язку.

080220163

08 лютого 2016 року в смт. Нові Санжари відбулась робоча зустріч директора Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігоря Володимировича Рибаса з начальником відділу культури і туризму Новосанжарської РДА Зінаїдою Миколаївною Киричок.

В ході зустрічі сторони обговорили необхідність спрощення доступу до безоплатної правової допомоги для осіб, які проживають у віддалених селах Новосанжарського району та визначили спільні кроки співпраці.

З метою покращення умов надання безоплатної правової допомоги сторони домовились створити три дистанційні пункти доступу до безоплатної правової допомоги за допомогою Skуpe зв’язку, – на базі Новосанжарської центральної районної бібліотеки, а також в селі Суха Маячка та в селі Нехвороща в приміщеннях сільських бібліотек Новосанжарського району.