назад
11.03.16

Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги взяв участь в роботі соціальних офісів в с. Заворскло та с. Головач

pershiy11032016

11 березня 2016 року начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяна Ражик у складі соціальної бригади Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Полтавського району відвідала с. Заворскло та с. Головач Заворсклянської сільської ради Полтавського району та взяла участь в роботі соціальних офісів.

Громадяни, які проживають на території  Заворсклянської сільської ради, зокрема села Заворскло та села Головач мали можливість отримати медичні, перукарські, юридичні послуги, а також адресну допомогу (соціальну допомогу вдома).

В ході роботи соціальних офісів Тетяна Ражик проводила інформування осіб про роботу Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та послуги, які ним надаються.

Також цього дня було підписано Меморандум про співпрацю з Заворсклянською сільською радою.

Окрім того, на базі сільських клубів села Заворскло та села Головач працювали виїзні мобільні консультаційні пункти Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, де громадяни змогли отримати правові консультації переважно із земельних, спадкових, майнових та немайнових правовідносин.