назад
02.10.18

Перший полтавський місцевий центр з надання БВПД налагодив співпрацю з Полтавським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

28092018memorandum

У рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» та з метою залучення до його реалізації партнерів,28 вересня 2018 року, в. о. директора Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Світлана Чернова провела робочу зустріч з директоркою Полтавського районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Іриною Буренко.

Під час зустрічі сторони обговорили проблемні питання, з якими громадяни звертаються до Полтавського районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді та домовилися про об`єднання зусиль в напрямку надання безоплатної правової допомоги.

Саме таким об’єднанням зусиль стало підписання Меморандуму про співпрацю між Першим полтавським місцевим центром з надання БВПД та Полтавським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Керівники вищезазначених установ Світлана Чернова та Ірина Буренко своїми підписами закріпили домовленості щодо консолідації зусиль, спрямованих на забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги осіб, які мають на неї конституційне право; щодо спільної діяльності в сфері підвищення правової свідомості, культури та поінформованості жителів Полтавського району.

Дана подія стала ще одним кроком до ефективної та злагодженої співпраці органів державної влади та системи безоплатної правової допомоги. Сторони домовилися про підготовку та реалізацію спільних заходів і проектів, які полегшать вирішення правових проблем громади Полтавського району.

Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги працює за адресою: м. Полтава, вул. Міщенка, 2, тел.: 50-27-22.

Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний телефонний номер 0-800-213-103.