назад
11.02.16

Перший полтавський місцевий центр з надання БВПД продовжує розширення мережі дистанційних пунктів доступу до БПД

110220161

11 лютого 2016 року в смт. Чутове Полтавської області в приміщенні Чутівської центральної районної бібліотеки відбулась робоча зустріч начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної вторинної правової допомоги Першого полтавського місцевого центру з надання БВПД Тетяни Анатоліївни Ражик з директором централізованої бібліотечної системи Чутівського району Забарою Валентиною Василівною.

Тетяна Радик розповіла про безоплатну вторинну правову допомогу, в чому вона полягає, де та хто може отримати таку допомогу.

В ході зустрічі сторони обговорили проблему забезпечення доступу громадян, що проживають у віддалених селах Чутівського району до безоплатної первинної правової допомоги, а також можливі шляхи вирішення цієї проблеми.

По закінченню зустрічі сторони домовились про співпрацю в напрямку розширення доступу до БПД шляхом відкриття дистанційних пунктів доступу до БПД за допомогою Skype-зв’язку в бібліотеках Чутівського району, які мають відповідну технічну можливість та доступ до мережі Internet.