назад

Перший полтавський МЦ з надання БВПД налагоджує співпрацю з Громадською Спілкою «Громада Полтавщини»

30 вересня 2015 року начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Першого полтавського МЦ з надання БВПД Тетяна Ражик з робочим візитом відвідала Громадську Спілку «Громада Полтавщини», діяльність якого сконцентрована на допомогу бійцям АТО.

Голова Координаційної ради Громадської спілки «Громада Полтавщини» Наталія Костіна розповіла, що вони не тільки допомагають нашим героям необхідними речами, мають особистий контакт з батальйонами, виїжджають на передову, але й здійснюють значну роботу, спрямовану на допомогу тим, хто повернувся із гарячої зони (щодо соціальної, матеріальної та психологічної підтримки). Не байдужа громадська спілка до всіх незахищених верств населення, зокрема це: переселенці, інваліди, пенсіонери та ін.

Громадська спілка ініціювала створення бульвару та дубової алеї на честь полтавців, які загинули, захищаючи незалежність України у зоні АТО. Громадською Спілкою «Громада Полтавщини» було подано клопотання на розробку технічної документації та визначення місця для алеї. Саме 30 вересня «Громада Полтавщини» отримала декілька проектів, які й було обговорено разом з Тетяною Ражик. Зокрема Наталія Костіна розповіла, що ідея полягає у тому, щоб увіковічнити в пам’яті полтавської громади те, що наші хлопці захищали та загинули за свою Україну. Планується висадити 14 дубів. Дуб – дерево воїнів, що є символічним для такої алеї.

Після узгодження проекту та вирішення подальших кроків на його реалізацію, було обговорено питання подальшої співпраці та проведення спільних заходів, тощо.