назад

Перший виїзний прийом спеціалістів Охтирського місцевого центру у 2016 році

160113 01Напередодні Нового року за старим стилем фахівці Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відповідно до графіка здійснили перший в 2016 році виїзний прийом – відвідали Велику Писарівку.

Завдяки розміщеному оголошенню в районній газеті «Ворскла» жителі громади заздалегідь знали про проведення чергового прийому. Начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Микола Кравченко та головний спеціаліст відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Олена Горбушко надали консультації громадянам, які в цей день завітали до Великописарівської селищної ради, аби одержати роз’яснення щодо вирішення спадкових, земельних та соціальних питань.

У цей же день працівники Центру зустрілися із спеціалістами Великописарівської районної ради з метою вирішення питання щодо участі директора Центру Тамари Козир у роботі сесії з інформацією про підсумки роботи Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в ІІ півріччі 2016 року.