назад

Перший запорізький місцевий центр інформує жителів міста Запоріжжя про безоплатну вторинну правову допомогу

1 DSC0550514 вересня 2015 року начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання БППД (інтегратором) Першого Запорізького МЦ Яною Шульгою та головним спеціалістом відділу попередньої роботи з клієнтами Дімітровою Дар’єю було проведено вуличне інформування мешканців Запоріжжя та Запорізької області, щодо роботи центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Про роботу Ценрів з надання БВПД було поінформовано і пані Н., яку зустріли працівники Першого запорізького місцевого центру на  пр. Леніна, 75. Жінка працює на сезонних роботах, має мізерну заробітну плату та чекає додому чоловіка – учасника АТО. Отримавшикорисну і потрібну їй інформацію: про те, де і як її чоловік зможе отримати посвідчення УБД, на які пільги вони – родина УБД мають право та як їх оформити, жінка відзначила, що на її думку створення центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги є правильним і необхідним для громади. 

Мешканка Жовтневого району м. Запоріжжя пані Валентина, з увагою віднеслася до “вуличного інформування”. Жінка є малозабезпеченою особою та підпадає під дію закону. 

Серед осіб, з якими спілкувалися спеціалісти центру, були інваліди, пенсіонери, учасник ВВВ, учасник АТО, перед яким постало питання оформлення статусу УБД.  

Наразі інформація, надана пересічним мешканцям Запоріжжя,  є актуальною, а подекуди і життєво необхідною.

DSC05455

DSC05497

DSC05500

DSC05501

DSC05504