назад

Першим львівським місцевим центром розпочато кампанію щодо роз’яснення земельної реформи

1 Centr zemelne14 серпня 2017 року Першим львівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги розпочато, згідно з графіком, проведення комплексу заходів з роз’яснення земельної реформи.

З цією метою відбулася спільна зустріч із представниками Щирецької селищної ради: головою селищної ради О.Василишин, секретарем О.Кардащук, землевпорядником Ю.Галабурда; представником відділу ДВС Пустомитівського районного управління юстиції Ю.Сало та Пустомитівського бюро правової допомоги А.Ільків.

Упродовж робочої зустрічі учасники обговорили земельну реформу та роз’яснення змін, які відбуваються у законодавстві. Окрему увагу приділено проблемним питанням даної громади, пов’язаних із наданням земельних ділянок громадянам у приватну власність та виділення їх на місцевості.

Нагадаємо, детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у Першому львівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Львів, вул. Генерала Чупринки, 71; конт.тел.(032)237-08-09.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх.
Тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).