назад
28.12.16

Перспективи покращення правових спроможності населення Гадяччини обговорили на колегії

Gad kollegiya27122016

27 грудня 2016 року відбулося засідання колегії райдержадміністрації. На засідання запрошені начальники відділів, управлінь та інших структурних підрозділів райдержадміністрації, начальники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, сільські голови, керівники підприємств, установ, організацій району, представники ЗМІ та громадськості району.

Ірина Калініченко виступила на засіданні колегії та поінформувала присутніх про досягнення та успіхи відділу «Гадяцьке бюро правової допомоги» Другого полтавського МЦ з надання БВПД за три місяці роботи, а також розповіла про заплановані заходи на 2017 рік.

Також заступник начальника бюро зазначила, що кожен, хто потребує правової допомоги має можливість скористатися послугами бюро, а також отримати доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України безпосередньо на прийомі у відділі.

Наприкінці, Ірина Калініченко подякувала партнерам за співпрацю та зазначила, що лише об’єднавши зусилля можна досягнути спільної мети – підвищення правових можливостей та правової спроможності Гадяцької громади.