назад
23.11.16

Первинна правова допомога надана всім бажаючим

622 листопада відбувся спільний виїзний прийом громадян за участі директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марини Єлисєєвої та начальника ГТУЮ у Херсонській області Костянтина Хутковського із заступницею начальника управління Світланою Абількілямовою.

Мета візиту до Іванівського та Нижньосірогозького бюро правової допомоги – вивчення проблем юридичного характеру, з якими стикається населення цих районів, та надання правової допомоги.

 

В Іванівському бюро правової допомоги правники надали консультації та роз’яснення з різних правових питань учасникам бойових дій – Миколі Кондратьєву та Нурі Тохтарову. 

1

Після спілкування з воїнами АТО Марина Єлисєєва проінспектувала роботу Іванівського бюро, приділила увагу питанням, з якими звернулися іванівські колеги, надала поради та рекомендації.

2

В обговоренні функціонування системи БПД брав участь й редактор Іванівського інтернет-видання «Степ ньюз» Роман Воронов, який свої враження висвітив на сайті видання: http://stepnews.ks.ua/?p=1921#more-1921

За правовою допомогою в Нижніх Сірогозах звернулися місцеві мешканці, серед яких були також воїни АТО та керівники громадських організацій району.

3

Відвідувачів цікавили наступні питання: порядок державної реєстрації змін до установчих документів громадського об’єднання, стягнення безпідставно отриманих коштів, права громадського об’єднання зі статусом юридичної особи, порядок включення громадського об’єднання до реєстру неприбуткових установ та організацій, порядок державної реєстрації благодійної організації, порядок звернення стягнення на майно боржника тощо. 

4 5
6

Отже, усім, хто звернувся за правовою допомогою, надано кваліфіковані роз’яснення та юридичні консультації, тобто громадяни отримали первинну правову допомогу з порушених питань згідно з законодавством України.

На зустріч також завітала адвокат Пестрецова Римма, яка долучилася до системи БВПД у 2015 році.

Тож, шановні жителі Херсонщини, якщо ви маєте питання чи проблеми правового характеру, звертайтеся до працівників системи БПД у Херсонській області – у найближчі місцеві центри та бюро!