назад

Підбиваємо підсумки спільної правопросвітницької роботи серед мешканців Путильщини

2017 07 11V110 липня 2017 року фахівці системи безоплатної правової допомоги, представники правоохоронних органів та соціальних служб обговорили підсумки спільної роботи у першому півріччі нинішнього року та плани на найближчу перспективу.

Участь в обговоренні взяли начальник Путильського бюро правової допомоги Олександр Дутчак, начальник Путильського районного сектору з питань пробації Олеся Гордей та провідний інспектор цього сектору Тетяна Торак, начальник відділу соціальної роботи Путильського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Несторяк, інспектор групи реагування патрульної поліції Вадим Генкула та інспектор ювенальної поліції Микола Ямницький.

Основну увагу учасники цієї зустрічі приділили обговоренню результатів правопросвітницьких заходів, проаналізували їх ефективність, а також визначили тематику та форми проведення наступних спільних заходів (тренінги, години спілкування, відеолекції) тощо.

Контактна інформація! Путильське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт. Путила, вул. Українська, 178. Контактний телефон: (0 3738) 2 13 33.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103.
(Дзвінки на зазначену телефону лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах країни є безкоштовними та приймаються цілодобово).