назад

«Піднімав за руки, ноги і кидав на підлогу» – багатодітна мама довірилась сімейній радниці у багаторічному домашньому насильстві

RC radnycia4Третій офіційний прийом сімейної радниці Львівщини відбувся сьогодні, 27 листопада, у Другому львівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Під час прийому звернулось троє мешканців регіону з приводу консультацій щодо питань: поділу подружнього майна, виплати заборгованості по аліментах та вчинення домашнього насильства.

Серед клієнтів, що звернулись у Центр – мешканка одного з районів Львівщини, багатодітна мама, що багато років потерпає від домашнього насильства.

Поруч з сімейною радницею Надією Філінською-Іваньо з жінкою спілкувались представники Регіонального центру з надання БВПД, Головного територіального управління юстиції, патрульної поліції у Львівській області та міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

RC radnycia1

Питання запобігання домашнього насильства – потребує ефективної взаємодії державних органів та соціальних служб, відтак кожен з присутніх допомагав клієнтці у вирішенні питань, що належить до компетенції їхньої структури.

RC radnycia2

Найперше, що потребувала жінка – це нерозголошення її особи, спілкування і запевнення, що невдовзі зможе знайти роботу і впевнено виховувати своїх дітей, а поки що вона чекає на рішення суду щодо розлучення з кривдником.

RC radnycia3

Нагадаємо, прийом сімейної радниці відбувається щовівторка з 10 до 13 год. у Другому львівському місцевогму центрі з надання БВПД за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 30.

Ініціатива «Сімейні радники» – це спільна ініціатива Міністерства юстиції України, державної системи безоплатної правової допомоги та громадськості. Сімейні радники співпрацюють з юристами системи безоплатної правової допомоги, фахівцями державної виконавчої служби Мін’юсту, співробітниками Міністерства соціальної політики, Національної поліції, психологами та іншими представниками державних структур та громадськості.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).

Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді