назад
21.03.17

Підписання Меморандуму про спільну діяльність з Громадською організацією «Союз «Золотий Вік України»

IMG 20170320 12380920 березня 2017 року у Першому київському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулося підписання Меморандуму про спільну діяльність між Центром та Громадською організацією «Союз «Золотий Вік України».
Метою співпраці є доступ до правової допомоги вразливих категорій населення, забезпечення доступу до правосуддя та проведення спільних заходів у сфері соціальної та правової захищеності громадян.

Основним напрямом діяльності ГО «Союз «Золотий Вік України» є ресоціалізація та соціальна адаптація ув’язнених, який включає в себе такі аспекти як: психологічний супровід ув’язнених та їх родин; гуманітарна допомога ув’язненим; робота з підлітками по профілактиці рецидивів злочинності; організація та проведення проекту відновного правосуддя «Примирення».

IMG 20170320 123829

Досить часто особи. які звільнились з місць обмеження волі, мають проблеми з місцем проживання, правом власності на житло, яке вони мали до ув’язнення, а також з документами, які посвідчують їх особу, особливо це стосується неповнолітніх в’язнів. Такі громадяни зможуть отримати вчасну інформацію про діяльність місцевих центрів БВПД завдяки роботі ГО «Союз «Золотий Вік України».