назад

Підписано черговий Меморандум про співпрацю

14-117 жовтня 2017 року директор Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Мінтенко та керівник Юридичної клініки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Ірина Романюк провели перемовини щодо консолідації спільних зусиль та подальшу співпрацю.

Зокрема, про те що необхідно сприяти наданню правової допомоги та юридичних соціальних послуг буковинцям, які потребують такої правової допомоги, проводити заходи, які сприятимуть підвищенню професійного рівня студентів-консультантів Юридичної клініки. Така мета є об’єднуючим фактором для центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Юридичної клініки.

Для підвищення ефективності своєї діяльності, Сергій Мінтенко та Ірина Романюк зупинились на важливих питаннях. Найперше, обговорили необхідність поширення інформації про право визначених законодавством категорій осіб на безоплатну правову допомогу. По-друге, щодо необхідності навчання та набуття професійних та практичних навиків студентами Юридичної клініки. У зв’язку з цим, домовились про проведення спільних заходів, спрямованих на підвищення професійного рівня таких студентів-консультантів. По-третє, обговорили необхідність здійснення спільної науково-дослідної діяльності.

Врешті, визначили доцільність та форми проведення запланованих заходів і обговорили напрямки подальшої взаємодії, що відобразили у Меморандумі про співпрацю.

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна за адресою: м. Чернівці, вул. Університетська, 1, тел. (0 372) 51-36-12.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).