назад
14.12.18

Підписано Договір про співпрацю з юридичної клінікою «Defendo»

P81123 101443Третій київський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги підписав договір про співпрацю з юридичної клінікою «Defendo» Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім.. Ігоря Сікорського».

Під час зустрічі з керівником юридичної клініки, Бежевець Аллою Михайлівною,  старшим викладачем кафедри інформаційного права та права інтелектуальної власності, начальником юридичного управління НТУУ «КПІ», були обговорені основні умови співпраці між Центром та Клінікою, визначено коло питань щодо яких можливо перенаправлення та порядок перенаправлення клієнтів Центру до Клініки. Крім того, було домовлено про долучення студентів юридичної клініки до проведення спільних заходів.

IMG 4661

Також, під час зустрічі були обговорені питання об’єднання зусиль щодо поширення інформації про проект «Я МАЮ ПРАВО!», проте особлива увага була приділена темі попередження домашнього насильства та насильства за ознакою статі. Головний спеціаліст відділу правової інформації та консультацій, Олександр Міщенко розповів про функціонування офісу «Сімейних радників» на базі Третього київського місцевого центру з надання БВПД.