назад

Підписано меморандум про співпрацю між Дніпродзержинською міською організацією «Союз ветеранів Афганістану» та Дніпродзержинським місцевим центром з надання БВПД

PA30029327 жовтня 2015 року Дніпродзержинським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги було укладено меморандум про співпрацю із Дніпродзержинською міською організацією «Союз ветеранів Афганістану», в якому сторони домовились про співпрацю задля допомоги ветеранам в отриманні якісних послуг адвокатів.

Голова Дніпродзержинською міської організації «Союзу ветеранів Афганістану» Олег Качуровський зазначив, що на сьогоднішній день  організація налічує 615 учасників. З кожним днем їх кількість зростає, але якісну вторинну правову допомогу для ветеранів раніше можливо було отримати лише за власні кошти. А з урахуванням реалій сьогодення часто виникає потреба звертатись до суду для захисту інтересів та прав членів організації. Проте з відкриттям Дніпродзержинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги ситуація змінилась, ветерани Афганістану тепер можуть отримати кваліфіковану правову допомогу державним коштом.

Довідково:

  • Організація «Союзу ветеранів Афганістану» у м. Дніпродзержинськ створена 02 червня 1995 року.
  • Головна мета організації: «Консолідація і координація зусиль ветеранів війни, сімей загиблих, їх об’єднань у справі широкого, більш ефективнішого використання наявних можливостей у забезпеченні захисту своїх законних політичних, економічних, соціальних прав, надання оздоровчої, медичної, психологічної, моральної та матеріальної допомоги членам Спілки, в першу чергу інвалідам та сім’ям загиблих».