назад
31.08.15

Підписано Меморандум про співпрацю та взаємодію між Хмельницьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та обласною громадською організацією “Подільська правова ліга”

IMG 145131 серпня 2015 року відбулась зустріч директора Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Г.Гоцького та начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги цього ж центру І.Ярусевич з головою обласної громадської організації “Подільська правова ліга” А.Місяцем. Під час даної зустрічі обговорювалися питання інтеграції безоплатної первинної та вторинної правової допомоги в області.

     З метою координації спільних дій, спрямованих на удосконалення системи надання безоплатної правової допомоги в регіоні, сторони підписали Меморандум про співпрацю та взаємодію. Сторони домовилися поєднувати свої зусилля, можливості та ресурси для виконання заходів за такими напрямами, як  проведення спільних нарад, «круглих столів», засідань, семінарів, конференцій з проблемних питань та інших комунікативних  заходів спрямованих на забезпечення надання вразливим категоріям громадян Хмельниччини якісних правових послуг.