назад

Підписано Меморандум про співпрацю з «Центром надання соціальних, медичних та психологічних послуг учасникам бойових дій»

Sum 2017 03 16 memorandum 516 березня відбулося підписання Меморандуму щодо співпраці Сумського місцевого центру та Комунальною установою «Центром надання соціальних, медичних та психологічних послуг учасникам бойових дій, учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей». На  підписанні були присутні Директор Місцевого центру Валентина ТРОШЕЧКО, начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами з надання первинної правової допомоги Наталія ШЕСТЕРНІНА, директор КУ «Центр НСМПП УБД УАТО» СМР Геннадій ЛІСОВЕНКО та представник центру НСМПП УБД УАТО.

«Керуючись основними принципами  взаємодії із стейкхолдерами, усвідомлюючи необхідність спільних дій, спрямованих на створення партнерських відносин ми уклали цей Меморандум про співпрацю для досягнення зазначених цілей»,- підкреслила Валентина ТРОШЕЧКО.

Співпраця в межах Меморандуму буде здійснюватись у напрямах двосторонніх консультацій з актуальних питань прав та обов’язків учасників антитерористичних операцій, участі в лекціях, круглих столах, семінарах тощо.

Sum 2017 03 16 memorandum 3

 

Учасники зустрічі переконані, що підписання Меморандуму сприятиме більш широкому інформуванню про первинну та вторинну правову допомогу.

Відтак партнери керуватимуться спільними цілями, підкреслюючи готовність до реалізації запланованих проектів.

Sum 2017 03 16 memorandum 1

 

Після підписання Меморандуму учасники потиснули один одному руки та побажали успіху у досягненні спільної мети.  Сподіватимемося, що завдяки цій угоді буде підвищено правову обізнаність в своїх правах та обов’язках учасників антитерористичних операцій.

Сумський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Адреса: м. Суми, вул. Покровська, 9/1

 

(вхід навпроти кінотеатру «Космос»), тел. 066 77 13 261, 098 38 06 938, 0542 66 51 08.