назад

Підписано Меморандум про співробітництво з Рівненською обласною організацією Товариства Червоного Хреста

golovna

25 лютого на розширеному засіданні підвідомчих товариств Рівненської обласної організації Товариства Червоного Хреста України начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Ольга Мазурець презентувала систему БПД, висвітлила напрямки діяльності Рівненського місцевого центру, ознайомила із основними положеннями Закону України «Про безоплатну правову допомогу». Окрему увагу приділила організації на базі підвідомчих товариств мобільних пунктів консультування з правових питань для малозахищених категорій громадян у Рівненському, Здолбунівському, Гощанському, Костопільському, Острозькому та Корецькому районах.


– Створення «мобільних пунктів консультування» у підвідомчих товариствах Червоного Хреста Рівненського краю забезпечить рівний доступ громадян до правосуддя та допоможе вирішувати правові питання соціально незахищеним мешканцям, – зазначив Володимир Соколенко, голова Рівненської обласної організації Товариства Червоного Хреста України 

 

За результатами зустрічі підписано Меморандум про співробітництво та узгоджено спільні дії в організації подальшої роботи.

 

Довідково. На території Рівненської області діють Рівненський, Дубенський та Сарненський місцеві центри, до яких можуть звернутися за отриманням безоплатної правової допомоги соціально незахищені верстви населення, згідно ст.14 ЗУ «Про безоплатну правову допомогу».


Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).


{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2016/memorandumrivne{/gallery}