назад

Підсумкове засідання керівної ради РЦ за 2015 рік

1030.12.2015р. Регіональним центром з надання БВПД в Івано-Франківській області проведено розширене засідання керівної ради під головуванням директора центру Михайла Євчука, за участю заступника директора Володимира Ковальчука, директорів місцевих центрів Віталія Стусяка, Руслана Желізняка, Василя Дутчака та начальників відділів організації надання БВПД та забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Оксани Міськів та Оксани Осудар, заступника нач. відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Зіновія Білоуса, інших відповідальних працівників регіонального центру з надання БВПД в області.

На засіданні керівної ради було підведено підсумки роботи центрів за 2-е півріччя 2015року; стан укладення та підписання контрактів з адвокатами на 2016 р., взаємовідносин між місцевими центрами та адвокатами,які надають БВПД а також інших питань,що стосуються оплати послуг та відшкодування витрат адвокатів; розглянуто проекти квартальних та річного плану надання БПД у 2016р. з врахуванням напрацювання робочих груп за результатами проведеної робочої зустрічі керівного складу системи безоплатної правової допомоги, яка відбулася 10-12 грудня 2015 р.

Також на засіданні керівної ради обговорили та взяли до виконання доручення Координаційного центру з надання правової допомоги щодо плану заходів з реформування територіальних органів Міністерства юстиції України та розвитку системи надання БПД в 2016році, підвищення якості її надання на місцевому рівні.


{gallery}pictures/2015.12.30_підсумкове_засідання{/gallery}