назад

Підсумки конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги в Чернівецькій області

291-1Відповідно до наказу Міністерства юстиції 21 січня 2019 року проводився конкурс з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Конкурсний відбір проводила комісія, що формувалася з представників Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області, адвокатури, управління юстиції, місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, а також суддів.

Конкурс відбувся у два етапи. На першому етапі комісія розглядала надіслані Координаційним центром з надання правової допомоги скановані копії документів адвоката. Представники комісії оцінювали адвоката за критеріями стажу адвокатської діяльності, наявності або відсутності застосування до адвоката дисциплінарних стягнень, а також враховували результат проходження адвокатом дистанційного курсу.

На другому етапі конкурсу комісією проводилась індивідуальна співбесіда з адвокатом, під час якої оцінювались мотивація до надання безоплатної правової допомоги, комунікабельність, емоційна врівноваженість та вміння представити приклади надання адвокатом правової допомоги.

За результатами двох етапів конкурсу 9 адвокатів набрали відповідну кількість балів, що є достатньою для включення їх до Реєстру адвокатів, що надають безоплатну вторинну правову допомогу. А саме:

1. Андроник Богдан Васильович.
2. Божеску Галина Володимирівна.
3. Волос Сергій Ігорович.
4. Головач Олександр Олександрович.
5. Колун Вероніка Павлівна.
6. Круглюк Ілля Володимирович.
7. Мельник Василь Іванович.
8. Пастух Вадим Васильович.
9. Чепішка Сергій Миколайович.

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області можна за адресою: Чернівецька область, м. Чернівці, вул. Василя Аксенина, 5. Телефон: (0 372) 55 31 38.

 Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).