назад

Підвищення кваліфікації працівників Регіонального та Місцевих центрів

IMG 211028 січня 2016 року в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області, пройшла робоча нарада з представниками відділів організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами місцевих центрів.

В процесі роботи розглянуто основні питання оформлення адвокатами звітів за дорученнями у цивільних та адміністративних справах, а також узагальнення підходів при перевірці звітів.

Також відбулась нарада з працівниками відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру.

У ході наради були обговорені деякі аспекти у виданні доручень, що стосується доручення для надання безоплатної правової допомоги засудженим громадянам, для здійснення окремої процесуальної дії та заходів медичного характеру.

Заступником начальника відділу підтримки та розвитку інфраструктури Миколою Пелипом було представлено оновлену базу для реєстрації виданих доручень і фіксації оплачених послуг адвокатів, яка розроблялася впродовж грудня 2015 – січня 2016