назад
11.10.18

Підвищення рівня ефективності комунікацій

нарада11 жовтня 2018 року з метою вдосконалення інформаційного напрямку діяльності директором Регіонального центру з надання БВПД у Черкаській області Віктором Левицьким проведено нараду з працівниками відділів правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Черкаського, Смілянського, Золотоніського та Уманського місцевих центрів.

Учасниками наради обговорено шляхи покращення інформаційного супроводу діяльності місцевих центрів і бюро правової допомоги, сучасні вимоги до наповнення та оформлення матеріалів, ефективні способи масового поширення та розповсюдження інформації, спрямованої на підвищення рівня правової обізнаності населення та іміджу системи БПД.

Обговорено результати анкетування, проведеного серед користувачів послугами системи БПД. Увагу присутніх акцентовано на пошуку дієвих варіантів вирішення проблеми доступу жителів віддалених населених пунктів до інформації про діяльність та послуги Регіонального та місцевих центрів з надання БПД та бюро правової допомоги.

Озвучено пропозиції щодо підвищення ефективності правопросвітницьких заходів, налагодження плідної співпраці з громадськими організаціями, спілками та благодійними фондами.