назад

Підвищену пенсію довічно отримуватиме ужгородка завдяки діям адвоката Наталії Джуган

Dzugan    Адвокат Наталія Джуган, яка діяла згідно доручення Ужгородського місцевого центру з надання БВПД від 20.07.2015 р. № 8, – надала безоплатну правову допомогу клієнтці, яка належить до однієї із вразливих категорій згідно ст. 14 Закону України «Про надання безоплатної правової допомоги».

     Жінка звернувся до Ужгородського місцевого центру з надання БВПД з приводу надання представництва інтересів з питання належного виконання постанови Львівського апеляційного адміністративного суду від 14.11.2011 р. по справі № 7842/11/9104 за позовом клієнтки до Управління Пенсійного фонду України в м. Ужгороді, якою визнано протиправними дії управління щодо невиплати підвищеної пенсії, як дитині війни, починаючи з 21.04.2010 р. та зобов’язано управління нараховувати та виплачувати на користь клієнта доплату до пенсії в розмірі 30% мінімальної пенсії за віком.

    Адвокат провів зустріч з Клієнтом, вивчив обставини та матеріали справи, підготував позовну заяву, забезпечив надання БВПД. За наслідками активних дій адвоката, який забезпечив представництво інтересів клієнта в суді та по справі за зверненням управління про роз’яснення рішення суду, підготував звернення і скарги до органів, листом Ужгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України адвоката було повідомлено про те, що на виконання постанови Львівського апеляційного адміністративного суду від 14.11.2011 р. по справі № 7842/11/9104 здійснено нарахування та проведено до виплати клієнту надбавку до пенсії в розмірі 30 % мінімальної пенсії за віком та здійснено таке нарахування щомісячно по день припинення такого права (довічно).