назад

Підзахисний уникнув тяжкого покарання за допомогою адвоката Гержової Галини, яка виступала від Регіонального Центру з надання БВПД

21.01.16Захисник Гержова Галина Григорівна захищала свого клієнта у складній кримінальній справі. Він був звинувачений у скоєнні тяжкого злочину, передбаченого ст. 115 ч.1 КК України (умисне вбивство).

Адвокат Гержова Г.Г. вступила у справу на стадії судового провадження. За клопотанням адвоката справа була повернена прокурору на доопрацьовування. У ході додаткового слідства прокурор здійснив перекваліфікацію обвинувачення з особливо тяжкого злочину на злочин середньої тяжкості та направив обвинувальний акт до суду з менш тяжким обвинуваченням — по ст.119 ч.1 КК.

Таким чином, завдяки прагненням адвоката Гержової Г.Г., судом було ухвалено вирок, яким підозрюваному було призначене покарання у вигляді трьох років обмеження волі.

Крім того, у ході судового розгляду підзахисному адвоката Гержової Галини було обрано запобіжний захід, не пов’язаний з триманням під вартою.

Від клієнта Центру надійшов лист-подяка, у якому він виказує вдячність Центру за надання відмінного адвоката та її захист.