назад

Планове стажування працівників місцевих центрів Івано-Франківської області

1Згідно плану роботи Регіонального Центру з надання БВПД в області на 1-й квартал 2016р., в середу  16 березня начальником  відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Оксаною Осудар  і начальником відділу організації надання правової допомоги Оксаною Міськів проведено  стажування працівників відділів організації надання БВПД і роботи з адвокатами Калуського, Коломийського та Івано-Франківського місцевих  центрів з надання БВПД. 

Семінар-стажування відкрив директор РЦ Михайло Євчук, який підкреслив важливість і актуальність  проведеня  цього навчання, навівши конкретні проблемні питання, які  виникали при видачі  доручень для захисту клієнтів, що надавались адвокатам на стадії затримання, правильності складання правових висновків адвокатами, тощо.

Начальники відділів О. Осудар та О. Міськів на конкретних прикладах обговорили з працівниками місцевих центрів питання укладення адвокатами контрактів з Регіональним центром з надання БВПД в Івано-Франківській області, роботи з адвокатами щодо вчасності та повноти виконання доручень та здачі актів виконаних робіт, узгодження правових позицій адвокатів з клієнтами при наданні правової допомоги в цивільних та адміністративних справах при написанні процесуальних документів.

Про деякі питання висвітлення в ЗМІ та належного реагування на публікації  щодо питань, пов’язаних  з наданням безоплатної правової допомоги, нюансів роботи з комп’ютерною технікою та використання інформаційних технологій в сфері надання безоплатної вторинної правової допомоги виступили заступник директора РЦ Володимир Ковальчук та заступник начальника відділу підтримки та розвитку інфраструктури Володимир Рибчинський.


 {gallery}pictures/2016.03.17_стажування{/gallery}