назад

DSCN014920 вересня поточного року у Мелітопольському центрі з надання адміністративних послуг Мелітопольської міської ради відбувся круглий стіл на тему: «Підвищення якості надання правової допомоги».

       Участь у заході прийняли директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях Павло Наливайко, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Олександр Гришин, начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів у Запорізькій області Крістина Мачулян, директор Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Булгаков, начальник відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Ірина Кузнецова та адвокати системи безоплатної вторинної правової допомоги.

        В ході проведення круглого столу були розглянуті питання щодо надання безоплатної правової допомоги в цивільних і адміністративних справах, порядку розподілу справ між адвокатами та представниками Мелітопольського місцевого центру та видів процесуальних документів, які враховуються при звітуванні.

        Після заходу з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, керівництво Регіонального та місцевого центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели зустріч з адвокатами, які мають намір прийняти участь у майбутньому конкурсі та укласти контракт з місцевим центром про надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі. Під час зустрічі директори ознайомили присутніх правників з основними нюансами та порядком роботи в системі БПД і роз’яснили порядок проведення конкурсу.

 DSCN0157      Наприкінці дня, представники Регіонального центру завітали до Мелітопольського МЦ, де провели робочу зустріч з працівниками місцевого центру, обговоривши проблемні питання, з якими стикаються працівники під час виконання повноважень щодо реалізації гарантованого державою права особи на безоплатну вторинну правову допомогу.

 

 

 

 

Мелітопольський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги:

  • адреса: 72311, м. Мелітополь, вул. Вакуленчука, 99
  • телефони: (0619) 43-00-58; (0619) 43-00-59 або мобільний телефон (096) 523-98-55