назад

По-новому працювати з інформацією навчали фахівців системи безоплатної правової допомоги

205-1Як досягнути хорошого результату у роботі, адже наполегливості і знань для цього не завжди достатньо? Про всі ці актуальні питання йшлося 26 вересня 2018 року під час тренінгу «Унікальна конструкція комунікації». Він відбувся на базі Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області.

Помиляються усі, проте лише проаналізувавши власні помилки, варто розраховувати на подальший успіх у реалізації ідей. Саме цьому питанню начальник відділу комунікації та забезпечення доступу до публічної інформації Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області Ольга Андріцька приділила чи не найбільше уваги. Загалом тренінг був покликаний навчити фахівців системи безоплатної правової допомоги, які оприлюднюють інформацію у соціальних мережах та ЗМІ, а також спеціалістів бюро, по-новому працювати з інформацією. Проаналізувавши, які інформаційні матеріали центрів та бюро правової допомоги Буковини на сторінці у Facebook отримують найбільше вподобань, з’ясувалось:

• серед найактуальніших тем для буковинців залишаються: субсидії та аліменти;
• жителі Чернівецької області цікавляться незвичними заходами (до прикладу, унікальними лекціями, які спільно з партнерами започаткували фахівці системи БПД);
• жителі області активно передивляються і поширюють у соцмережах інформацію про безоплатні консультації, які надаються жителям сіл.

205-2

«Без належної комунікації та інформування людей про можливості системи безоплатної правової допомоги ми не зможемо досягнути головної мети нашої діяльності. Перш за все, це надання якісної правової допомоги громадянам. Зважаючи на це, стільки уваги приділяється питанням комунікації і тому подібні тренінги дуже важливі», – пояснила заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області Жанна Патєхіна.

205-3

Серед тем, які також опрацьовували під час тренінгу:
• переваги інфографіки (наочність, яскравість, структурованість подачі інформації);
• професійне вигорання і як цьому зарадити;
• аналіз роботи із звітом по ЗМІ, інформаційною довідкою та електронною поштою.

205-4

Опісля обговорення змін та тенденцій у цьому напрямку, зокрема які заголовки найкраще обирати і як писати так, щоб не ускладнювати текст. А на завершення ще й досвід експерта. Як навчитись фотографувати як профі? Про це присутнім розповів керівник відділу виробництва міської телерадіокомпанії «Чернівці», головний оператор Михайло Поповецький. На прохання інтеграторів модератор заходу пообіцяла, що до проведення наступних тренінгів і надалі залучатимуться партнери – експерти.

205-5

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області можна за адресою: Чернівецька область, м. Чернівці, вул. Василя Аксенина, 5. Телефон: (0 372) 55 31 38.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).