назад
26.03.18

«Почути думки, позиції та конструктивні ідеї керівників, які працюють на місцях, – одне із важливих завдань заходу» – Олексій Бонюк

1aДиректори 96 місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги обговорили перспективи подальшої діяльності системи БПД. Робоча зустріч відбулася 19 та 20 березня у Києві.

2

Систему БПД Херсонщини представляли Марина Груша, Руслан Поляков та Денис Милокостий. Учасники ділилися успішним досвідом роботи в регіонах, аналізували кращі кейси управлінських якостей, визначали стейкхолдерів та працювали над формуванням штрихів розвитку місцевих центрів з надання БВПД.

3

Відверта та конструктивна дискусія розгорнулася під час обговорення поточних проблем та шляхів їх вирішення, викликів, які постають перед системою.

4

5

За словами директора Координаційного центру з надання правової допомоги Олексія Бонюка, одним із важливих завдань заходу – було почути думки, позиції та конструктивні ідеї керівників, які безпосередньо працюють на місцях.

«Нам було важливо більше дізнатися про особливості роботи в регіонах, кращі практики та виклики для системи. Крім цього, надзвичайно важлива участь кожного керівника у творенні майбутнього розвитку місцевих центрів БВПД», – зазначив Олексій Бонюк.

6

У робочій зустрічі взяв участь також заступник Міністра юстиції України Денис Чернишов. Він вкотре наголосив позицію Міністерства щодо тісної співпраці, підтримки та подальших кроків на ще більше унезалежнення системи БПД.

7

«У кожного з вас різний досвід, – звернувся Денис Чернишов до директорів МЦ. – І якщо ми поділимося кожен своїм – у нас буде синергія і чудовий результат. Розуміємо, що на кожному із вас лежить колосальне навантаження: фізичне та емоційне. Але ви повинні розуміти і те, що для багатьох людей ви залишаєтеся останньою надією на правосуддя».

Робочу зустріч організовано Координаційним центром з надання правової допомоги у співпраці з Українською фундацією правової допомоги за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».