назад
15.12.18

Поглиблено співпрацю з Державною установою “Київський слідчий ізолятор”

IMG c783864953Відбулась зустріч директора Другого київського місцевого центру Богдана Кушніра та керівництва Державної установи «Київський слідчий ізолятор».

Під час зустрічі розглядались питання консолідації зусиль, спрямованих на співпрацю у сфері надання безоплатної правової допомоги особам, які відбувають покарання у вигляді позбавлення волі, тримаються під вартою в місцях попереднього ув’язнення або перебувають на обліку в уповноважених органах з питань пробації; організація та проведення спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості засуджених осіб щодо захисту своїх прав, зокрема, права на безоплатну правову допомогу; розроблення та розповсюдження інформаційних матеріалів щодо прав та соціальних гарантій ув’язнених осіб, а також їх розміщення в установах виконання покарань, слідчих ізоляторах, Центрах пробації, уповноважених органах з питань пробації. 

IMG 9a319ee584fe6d6272c833cb18696a6d V

Крім того, обговорили проведення відповідних право-просвітницьких заходів та підготовку інформаційних матеріалів для неповнолітніх осіб, які знаходяться у місцях несвободи, напрацювання «кейсів» щодо вирішення актуальних проблемних питань, з якими найчастіше звертаються такі особи.

В рамках взаємодії відбулась зустріч з неповнолітніми особами, які на даний час перебувають в Державній установі «Київський слідчий ізолятор». Для підлітків було проведено лекцію щодо їх можливостей та права на отримання безоплатної правової допомоги та щодо їх законних прав вцілому.