назад

Потребуєш захисту земельних прав? Звернися до мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги

2233

З метою убезпечення громадян від агрорейдерства, інформування про можливості  захисту їх земельних прав, у Полтавській області створені мобільні точки доступу до системи безоплатної правової допомоги.

Мобільні точки доступу до правової допомоги – це  пункти доступу громадян до безоплатної правової допомоги, де фахівці системи БВПД  спільно з представниками органів юстиції надають консультації громадянам  щодо земельних прав, механізмів їх реалізації, захисту та діють відповідно до затвердженого графіку. Тобто, будь-хто з громадян, може звернутися у визначений у графіку час, місце та отримати  кваліфіковану безоплатну юридичну консультацію.  

З графіком роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги можна ознайомитися тут.

Нагадуємо, що отримати безоплатні юридичні консультації громадяни можуть звернувшись до відповідних місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. 

Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою:м. Полтава, вул. Міщенка 2,тел.(0532) 50-27-22.

Другий полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою:м. Полтава, вул. Європейська 37/40, тел.. (0532) 56-02-88. 

Кременчуцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомогизнаходиться за адресою: м. Кременчук, вул. Небесної сотні, 54, тел.. (05366) 3-00-38.

Лубенський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Лубни, вул. Монастирська 17  (у дворі суду), тел. (05361) 61-120.

Для забезпечення оперативного реагування на повідомлення про затримання осіб, на звернення громадян про надання правової допомоги та на проблемні питання, які вони порушують, а також для надання роз’яснень законодавства у сфері безоплатної правової допомоги, цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні.