назад

povaga do starosti 2

Сумнозвісно – відомий вислів «старість – не радість», колись торкнеться кожного із нас. І добре, коли це щаслива старість, яка проходить у власній оселі з близькими й рідними, де тебе оточують повагою, турботою та любов’ю.

       Нажаль, не завжди в нашому житті все складається яскраво та щасливо, як ми того бажаємо. Так, наприклад, підопічні Бердянського геріатричного пансіонату, незважаючи на досить задовільні умови перебування, опіку зі сторони співробітників закладу, добре організоване дозвілля, все рівно почувають себе самотніми та незахищеними.  

     povaga do starosti 1   Щоб хоч трохи виправити цю сумну ситуацію, начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання БППД Бердянського МЦ Євген Сухомлин разом із заступником начальника відділу правової інформації Юлією Якушко, 23 березня відвідали вищевказаний пансіонат з метою консультування та прийому документів у підопічних закладу. Слід зазначити той факт, що напередодні з фахівцями МЦ зв’язалися старенькі бабуся і дідусь – інваліди ІІ та І групи, які прохали навідати їх та допомогти у вирішенні складних правових питань. Зустрівшись та поспілкувавшись зі старенькими й отримавши необхідні документи було прийнято рішення про надання їм безоплатної вторинної правової допомоги для захисту та відстоювання законних прав та інтересів.

       Окрім цього, співробітники МЦ провели зустріч з соціальним працівником геріатричного пансіонату Антониною Юріївною, з якою обговорили робочі питання та механізми взаємодії у допомозі підопічним закладу. povaga do starosti 3

Також нагадуємо, що за отриманням безоплатної правової допомоги можна звернутися до Бердянського місцевого центру з надання БВПД, який знаходиться за адресою:

Запорізька область, м. Бердянськ, вул. Свободи, 115/Богуславського, 8, 1-й поверх (будівля санепідемстанції)

Телефони: (06153) 4-89-42, (06153) 4-89-43, 0950209918, 0960079909,

ел.пошта: berdyansk.zaporizhya@legalaid.gov.ua, скайп: berdyansk_center.

А також єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги:

0-800-213-103 (діє цілодобово і безкоштовно).