назад
29.03.16

Поєднувати зусилля, можливості та ресурси домовились представники Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД та міської організації ветеранів

12935340 1271018002928067 1534724596 n 1     Відповідний меморандум підписали директор Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД Максим Ільчишен та голова Кам’янець-Подільської міської організації ветеранів Леонтій Рогаль.

     29 березня директор Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД Максим Ільчишен провів робочу зустріч із головою Кам’янець-Подільської міської організації ветеранів Леонтієм Рогалем.

     Під час зустрічі обговорили питання надання безоплатної правової допомоги ветеранам війни, особам, на яких поширюється дія Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, та особам, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною.

     Як наголосив Леонтій Рогаль, місцеві ветерани мають нагальну потребу в правовій підтримці з багатьох соціальних питань, тому узгоджена взаємодія двох організацій, очевидно, буде сприяти вирішенню їхніх проблем.

     На жаль, ветеранам досить часто доводиться звертатися до суду задля захисту порушених прав, тож соціальна програма уряду із надання безоплатної правової допомоги для них надзвичайно важлива.

     Задля координації спільних дій, спрямованих на удосконалення системи надання безоплатної правової допомоги в регіоні, сторони підписали “Меморандум про співпрацю та взаємодію”, відповідно до якого представники обох організацій домовилися поєднувати свої зусилля, можливості та ресурси для реалізації заходів, які матимуть на меті забезпечення правовою допомогою мешканців громади.

{gallery}img/novyny/2016/03_Berezen/29_3{/gallery}