назад
09.06.16

Працівник Лубенського центру БПД нагороджений подякою Лубенської міської ради

img 608143753 0001

08 червня 2016 року, в кінотеатрі “Киїська Русь” в місті Лубнах відбулось підведення підсумків роботи “Університету третього віку” Територіального центру соціального обслуговування населення виконкому Лубенської міської ради. “Випускники” університету отримали свідоцтва про закінчення факультетів.

Протягом лютого – травня 2016 року начальник відділу попередньої роботи з клієнтами місцевого центру з надання з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Супрун провів 10 навчальних лекцій для студентів університету. Тематика лекцій обиралась спільно із слухачами та стосувалась правових аспектів щодо вирішення найбільш практичних, життєвих питань: соціального та пенсійного забезпечення, житлово-комунального господарства, в тому числі одна із найактуальніших тем — отримання та нарахування субсидії, питання спадкування та інших.

     За якісну підготовку та проведення правопросвітницьких заходів Сергія Супруна нагороджено подякою “за проведення волонтерської роботи у сфері надання соціально-педагогічних послуг пенсіонерам та особам з обмеженими можливостями на факультетах “Університету ІІІ віку”.

IMG 2756IMG 2762